Fasadrenovering Huddinge

Ny fasad, stående 145mm Z-panel, nytt tak vid entré, nya altandörrar samt fasadbelysning.
Kundens omdöme:
5 stjärnor
Väldigt bra på alla plan. Bra och proffsigt bemötande, tillmötesgående vid tilläggsarbeten och lösningsorienderade när överraskningar dyker upp. Höll överenskommen tids- och kostnadsplan.

Takrenoveringar m.m Akalla

Vi har renoverat ca 15 tak i området och en del fasader och annat pyssel.
Kundens omdöme:
5 stjärnor
Jag är mycket nöjd med Svensk Villaservice. Fick ett bra intryck redan när jag tog in offerten och Jonathan kom och kollade taket och vinden. Alla killarna som jobbade var mycket trevliga och allt funkade som det skulle. De hade koll på säkerheten och kom med synpunkter och förslag. Gamla takpannor och skräp kördes bort ganska omgående dessutom.
Nu håller de på och byter tak på grannfastigheten. Min granne har kollat upp hur de jobbat hos mig och tyckte de såg proffsiga ut, så han har anlitat dem. Sedan ska de måla fasaden hos en annan granne.
Så jag kan absolut rekommendera Jonathan och grabbarna hos Svensk Villaservice AB.
 

Takrenovering Järfälla

Läckage mellan översta pannan och nock slutade med en takrenovering. Nu kommer taket hålla tätt i många år framöver.

Balkongtrall Sundbyberg

Guyana Teak monterades diagonalt med fris och dold infästning.
Kundens omdöme:
5 stjärnor
Allt var perfekt från första titten, då man gav oss ett bra förslag på hur man ville utföra vårt lilla projekt, till sluteresultatet som överträffade alla våra förväntningar. Man kom igång och utförde jobbet snabbt och smidigt, och var väldigt tillmötesgående hela vägen.
Jag vill varmt rekommendera Er att anlita Svensk Villaservice AB!

Fasadrenovering m.m Akalla

Vi har renoverat ca 15 tak i området och en del fasader och annat pyssel.
Kundens omdöme:
5 stjärnor
Vi har ett parhus, vi har fått fasaden utbytt och målad, även fasaden på ett förråd har renoverats och målats. Den utlovade tidsplanen har hållits och vi är nöjda med hur de jobbat på hela projektet. Svensk villaservice har hållit vad de lovat med både pris och tidsplan. 

Golvslipning Hässelby

Slipning & lackning av parkettgolv i vardagsrum samt montering av 2 st dörrvalv.

Garagetak Hässelby

Detta tak var nytt 12 månader innan vi fick rycka ut och rädda dagen. Fel typ av tak satt monterad på denna låga lutning och det resulterade i läckage. Nu har kunden ett tak som kommer hålla tätt i många år framöver.

Takrenovering Farsta

2 kupigt lertegel klär detta timmerhus väldigt väl.

Takrenovering Spånga

Takbyte.

Takrenovering Täby

Detta projekt var en aning speciellt då vi fick hoppa in mitt i en pågående takrenovering där ett mindre seriöst företag var i farten. Vi fick ändra om en hel del men kunden har nu ett tak som kommer hålla i många år framöver.
Kundens omdöme:
5 stjärnor
Vi vill gärna rekommendera företaget Svensk Villaservice AB för bra utfört arbete på vårt tak samt trevligt team med god yrkeskunskap vid Kristinebergsvägen 10 i Täby.

Fasadrenovering Huddinge

Ett väldigt roligt projekt! Den nya panelen är målad med Ottosons Linoljefärg, krönlist ovan fönstren ger extra karaktär till ett väldigt vackert hus.

Nyproduktion Huddinge

På detta projekt monterade vi takstolar och la taket samt klädde in taksprånget.

Tak & Fasadrenovering Ekerö

Nytt tak och ny fasad.

Fasadrenovering Hässelby

Ny fasad, stående 145mm Z-panel.